За нас

Фирма Арегон се занимава с доставка и монтаж на системи за сигурност, в това число: видеонаблюдение, сигнално охранителна техника, контрол на достъпа, видеодомофонни системи, периметрова охрана и специализиран хардуер. Ние проектираме системите, от самото начало, като се вслушваме в нуждите на всеки клиент и така успяваме да се наложим на пазара. Компанията работи във всички ценови сегменти, като се стремим да предложим най-доброто според нуждите и средствата на клиентите. Доставяме и монтираме само високотехнологична и висококачествена техника, като някой от марките са :

  • Видеонаблюдение - HIKVISION, доказана марка с бързо развитие в последните години.
  • СОТ системи - PARADOX Security Systems , канадска фирма лидер в производството на централи и обoрудване за сигнално-охранителна техника.
  • Контрол на достъпа - HIKVISION, CDVI.
  • Пожароизвестяване - DMTECH - Българска фирма с доказан опит в производството на ситемите за пожароизвестяване.
  • Видеодомофонни системи - HIKVISION.

Основната ценност, на която държим е удовлетвореността на клиентите, затова Арегон ЕООД предлага гаранционна и следгаранционна поддръжка на монтираните системи, като така клиентите остават защитени за дълъг период от време. Ние разчитаме на добре свършената работа и за нас това в най-добрата реклама.

 

Добре дошли в Видеонаблюдение под наем

 

⇒ Свържете се с наш технически консултант  за безплатна консултация и специална оферта на 0899 57 55 57

Видеонаблюдение под наем © 2022 - Opencart Themes by Yoocart.net