Видеонаблюдение под наем

..  За тези от Вас, които не желаят да влагат средства в закупуването на техника, Арегон разработи уникална за страната услуга, която днес осигурява спокойствието на повече от няколко хиляди клиенти в цяла България - частни лица, малък и среден бизнес, национални компании и държавни институции.

   Инсталационната и абонаментната такса зависят единствено от броя на поставените камери и не се влияе от количеството кабел, вида на DVR и камерите. Заплащането на абонамент Ви гарантира постоянна поддръжка на техниката от наша страна и отстраняване на възникнали проблеми, без това да Ви коства каквито и да било средства.

Както и разнообразни промоции, за които може да научите от нашите търговци. Заявете вашата система за видеонаблюдение под наем! Ние предоставяме техниката, извършваме монтажа и правим настройките. Вие осигурявате интернет и достъп до обекта.

Абонаментната ни услуга дава пълен достъп до програми за наблюдение в реално време, преглеждане и сваляне на записи. И още:

  • Съхраниение на архив от записи;

  • Отдалечено видеонаблюдение през интернет;

  • Техническа поддръжка на цялата система;

  • Обучение за работа със софтуера;

  • Консултация по телефона;

  • Съдействие с документация и предаване на записи на МВР при възникнал инцидент (според изискванията на българското законодателство).

 

Добре дошли в Видеонаблюдение под наем

 

⇒ Свържете се с наш технически консултант  за безплатна консултация и специална оферта на 0899 57 55 57

Видеонаблюдение под наем © 2022 - Opencart Themes by Yoocart.net